Menu
Carte Invitatie la Succes recomandata de eJobs
Cartea "Invitatie la Succes"
recomandata de eJobs
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

© 2006-2014 Invitatie la Succes - All rights reserved - Powered by acmihai

Testimonials

book3d
In primul rand e o carte “calda”, adica are simtire si traire – ceea ce mi se pare un lucru foarte bun, captiveaza cititorul si-l poate face sa constientizeze mai bine anumite aspecte.
E foarte cuprinzatoare – adica o paleta foarte larga de cititori (avand un interes pe aceasta parte de job search) isi gaseste “locul” si implicit folosinta multor sfaturi.
Are un limbaj apropiat si pe inteles, adica este abordabila.
Nu este plicticoasa!
Are un subiect atat de actual, deci are o larga adresabilitate.
Are exemple practice, mie mi-au placut cele situationale.
Are si cateva metafore potrivite, mie mi a placut cea cu marea si gara – desi zic ca e greu cateodata sa faci din gara un loc placut-) mai ales ca si garile sunt unele mai mari si luminoase, altele mai mici si intunecoase….
Este o carte al carui subiect depaseste granitele job search-ului, cu “atingeri” mult mai profunde, aici cine are sensibilitatea sa (vrea sa) priceapa, va pricepe si eventual se va imbunatati in sine.
Este o carte care face coaching, ceea ce mi se pare ca o face practica.
Eu personal m-am regasit in foarte multe lucruri scrise de tine, si foarte multe recomandari ale mele ar fi la fel!
Multe din experientele mele imi confirma ceea ce ai spus tu, eu nu am avut o carte sa citesc, practic am invatat singura din greseli si succese, deci aceasta carte scurt-circuiteaza niste “meandre” si il face pe cititor sa (poata sa) evite niste greseli foarte posibile.
Adriana Antonovici, Bucuresti, Senior HR professional experienced in various industries and roles

“Invitaţie la succes” este cartea care m-a învăţat cum să îmi pun în valoare abilităţile profesionale şi personale. Această lectură s-a dovedit a fi extrem de utilă, mai ales prin exemplele existente în carte, care explică concret cum, oricine, chiar şi un proaspăt absolvent, poate să îşi înceapă cariera la care visează.
Andreea Marchidan, 22 ani, Cluj

Cartea mi se pare extreeem de interesanta si sper sa o termin rapid in cateva zile. Foaarte folositoare si cu multe detalii aplicabile. Sincere felicitari! Mai rar carti de genu. Pe mine daca nu ma prinde o carte de la inceput, nici nu ma mai obosesc sa o deschid si cartea ta chiar este pe gustul meu, ba mai mult ma si ajuta. Prima data ma gandeam ca ‘te miri ce carte despre cariera’ este si o sa o arunc undeva in biblioteca:) Uite ca nu a fost asa!
Ioana I. , 30 ani, Brasov

Am inceput sa citesc citesc, ma bucur ca pot gasi raspunsurile pe care le cautam!
M-au ajutat mult sfaturile dumneavoastra referitoare la CV, sper sa gasesc cat mai repede un job, deja nu mai am rabdare!
Multumesc.
Adelina H. , 25 ani, Timisoara

Dupa ce m-ati ajutat sa-mi rescriu CV-ul, au inceput in sfarsit companiile sa ma cheme la interviu. Multumesc pentru ajutor!
Mirela I., 36 ani, Bucuresti

Daca stau si privesc in urma, ultima luna mi-a parut un roller coaster printre interviuri si teste in drumul meu spre compania unde aplicasem.
Initial, nu mi-am facut mari sperante, caci din simpla descriere de pe internet acest job semana cu multe altele. Nimic special. Asa ca nu m-am pregatit in mod deosebit, dar mi-am pastrat seriozitatea si atitudinea naturala.
Spre marea mea surprindere, discutia cu D-na Popa a fost una foarte lejera, in care am povestit in primul rand despre mine, iar spre finalul conversatiei a venit si partea cea mai interesanta: descrierea jobului pentru care am aplicat si etapele prin care trebuia sa trec pentru a-l obtine.
Tocmai pentru ca aflasem de procesul riguros de recrutare, in 5 etape, acest job a devenit pentru mine o provocare. Odata cu finalizarea fiecarei etape in parte, obtinerea acestui post parea realizabila.
Deja intrasem intr-o competitie si totul parea foarte real.
D-na Popa mi-a oferit sfaturi legate de modul de abordare al urmatoarelor interviuri, mi-a evidentiat calitati pe care le-a descoperit la mine in timpul discutiei, calitati pe care nu le mentionasem in descrierea mea initiala si de care m-a facut constient, astfel incat sa le pot expune in timpul interviurilor cu angajatorul.
…Si, cel mai important, sustinerea mea in fata board-ului de evaluare.
Pe toata durata interviurilor, mai precis o luna, am discutat cu dansa inainte si dupa fiecare incercare prin care treceam, si de fiecare data primeam sfaturi care veneau in ajutorul meu.
Acum, dupa ce am fost acceptat in echipa companiei, am realizat ca este jobul care mi se potriveste cel mai bine,jobul pe care il cautam, lucru de care nu eram constient la inceputul drumului. D-na Popa a avut incredere in mine, mi-a evaluat prima competentele si le-a corelat cu cerintele postului pentru care aplicasem. De aceea , doresc sa ii multumesc pe aceasta cale pentru cel mai important ajutor: increderea si sustinerea dansei.
George Joitoiu, 26 ani, Bucuresti

“I had the pleasure to meet Elena during my cooperation within Antal International company, and I must say she is an open person, very dedicated and passionate of her work. Now, I have to say that I re-discovered her when I read her book “Invitation to success” => www.invitatielasucces.ro. She is sending us a very valuable message of how and what is the best attitude towards every single thing that’s surrounds us. The book is written in a very open, warm, and professional manner, a great life lesson and a treasure for the next generations. I have learned that being a successful person is a very simple status to achieve, as long as there is will, open mind and a continuous mental exercise of keeping POSITIVE feelings.”
Cristina Dobre, 38 ani, Bucuresti

Cartea “Invitatie la succes” nu te invata numai cum sa gasesti jobul potrivit, ci si cum sa traiesti frumos si chiar sa dai un sens vietii. Imi place si cum abordati problema increderii, multumirii si recunostintei.
Felicitari!
Marian I., 43 ani, Targoviste

Discussion (1 Comment)

  1. by elena_succes
    Reply

    test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin
[show-contactus.com-form formkey="FORM KEY HERE" version="inline"]